Om oss

Finestra Nordic Windows produserer kvalitetsvinduer til det nordiske markedet. Vinduene ble opprinnelig produsert i Finland gjennom den betydelige aktøren Fenestra Oy, som på et senere tidspunkt solgte ut sin vindusdivisjon. Hovedtyngden av produksjonen som tidligere foregikk i Finland er i etterkant blitt flyttet til en svært moderne fabrikk i Litauen. Beslag og material blir i hovedsak levert fra svenske produsenter.

Vi har et sterkt fokus på å levere kvalitetsprodukter til våre kunder og kan tilby vindusløsninger med høye isolasjonskrav og vi leverer også vedlikeholdsfrie produkter. Finestra produserer vinduer både til restaurering, nybygg og større prosjekt. Vi har valgt å samarbeide tett med Dør & Vindu Gruppen og vinduene selges derfor hovedsakelig gjennom Dør & Vindu Gruppen sine utsalgssteder.

Vår visjon er å levere vinduer med meget høy kvalitet og finish til bra priser. Vi har lang erfaring i bransjen og kan skryte av at alle våre vinduer og balkongdører blir produsert med fokus på miljø og det benyttes derfor materialer med svært høy andel kjernefuru (malmfuru) for lang levetid.

Brosjyre kommer snart

Ny og oppdater brosjyre kommer snart.